KOSKETUSLUKKO

IDOLO Luxus

 • Sormenjälkilukija, sisäyksikköIDolo Luxus
  RF-kortti ja IO-yksikkö
 • Kolme tilaa: 1) auki 2) kiinni 3) turvatila
 • Käyttäjämäärä jopa 250
 • Luotettava 3D-tunnistus
 • Sopii vakuutusyhtiöiden hyväksymien lukkorunkojen kanssa
 • Edullinen asentaa, ei kaapelointia
 • Langaton tiedonsiirto IO-yksikölle
 • Mahdollisuus ohjata ulkoisia laitteita
  (murtohälytin, valaistus, veden syöttö yms.)  


Luotettava lukitusjärjestelmä

IDolo Luxus on lukitusjärjestemä, joka toimii sormen-jälkitunnistuksella. Oven ulkopuolelle asennetaan
sormenjälkitunnistin, joka välittää tiedot sisäyksikölle.
Jos henkilöllä on oikeus kulkea ovesta, sisäyksikkö ohjaa oven auki tilaan, muussa tapauksessa lukija ilmoittaa, että kulkuoikeutta ei ole ja ovi pysyy lukossa. IDolo voidaan ohjata:
1) jatkuvasti auki tilaan - ovi aukeaa aina painikkeesta
2) hetkellisesti auki tilaan - ovi aukeaa painikkeesta ja palautuu lukkotilaan kun ovi sulkeutuu
3) kiinni tilaan - ovi on lukittuna ja se voidaan avata ulkoaIDolo Luxus
sormenjälkitunnistimella (henkilö, jolla on kulkuoikeus) ja sisäpuolelta IDolo painikkeesta tai vääntönupista
4) turvatilaan - kuten kiinni tila, mutta ovea ei saa avattua sisäpuolelta (takalukittu)


Avain huolettomampaan arkeen

IDolo järjestelmän avulla päivität lukitujärjestelmäsi uuteen turvallisempaan ja huolettomampaan aikaan. IDolossa yhdistyvät korkean turvallisuustason mekaa- ninen lukituslaite ja sormenjälkitunnistuksen helppous. IDolo Kosketuslukko on suunniteltu suomalaisiin olosuhteisiin ja se hyödyntää turvallista 3D-tunnistustekniikkaa.RF-yksikkö


Kodin sähkölaitteet automaattisesti turvatilaan

IDolo Luxus sisältää sisäyksikköön asennettavan RF-kortin ja langattomasti toimivan IO-yksikön. IO-yksikössä on lähtöjä, joilla voidaan ohjata ulkoisia sähkölaitteita kuten: kiinteistöautomatiikka, murtojälytysjärjestelmä, valaistus, veden syöttö, uuni, kiuas jne. Kotoa poistuttaessa voidaan IDolo ohjata turvatilaan. Ohjauksen jälkeenIO-yksikkö sisäyksikkö lähettää langattomasti tiedon IO-yksikölle, joka suorittaa tarvittavat ohjaukset.


Murtohälyttimen ohjaus

Kun ollaan lähdössä kotoa eikä asuntoon jää ketään, valitaan sisäyksiköstä turvatila ja poistutaan ovesta. Oven ulkopuolella olevalla sormenjälkilukijalla vahvistetaan ohjaus. Kun IDolo tunnistaa käyttäjän se varmistaa, että käyttäjälle on annettu oikeus ohjaukseen. Tämän jälkeen lukko siirtyy turvatilaan (takalukkoon) ja sisäyksikkö lähettää langattomasti tiedon IO-yksikölle, joka ohjaa murtohälytykset päälle. Oven ulkopuolella oleva lukija ilmoittaa valo- ja äänimerkillä onnistuneesta ohjauksesta.

Hintatiedot tilaa sivulla.


 

IDolo Kosketuslukko on 100 % suomalaista suunnittelutyötä. Korkealaatuinen lukko on suunniteltu suomalaiseen kotiin ja maamme vaihteleviin sääolosuhteisiin. Lue lisää »


Ainutlaatuinen tekniikkamme on patenttisuojattu. Patentti on yhteiskunnan keksijälle myöntämä yksinoikeus keksinnön ammattimaiseen hyödyntämiseen. Patentit ovat myös väline uusimpaan tekniseen tietoon.
Lue lisää »